A LIKE nem szeretet - Bereczki Enikő előadása

2021.09.11

2021.szeptember 28. kedd, 8:00-12:00-ig várjuk szeretettel az Iskolai osztályokat két előadásra, melynek címe: A LIKE nem szeretet. 

Helyszín: Kondor Béla Közösségi Ház, Budapest, Kondor Béla stny. 8, 1181

8:00-9:00- között az általános iskola felsős tagozatának szóló programot hallgathatják meg a diákok. 

10:30-11:30- között a gimnazistáknak szóló program látható. 

Az iskolák, osztályok az alábbi üzenetküldő ablakon keresztül jelentkezgetnek - Kérjük, hogy Iskola, osztály és a létszámot feltétlen jelezzék! 

A program INGYENES! 

Bereczki Enikő ifjúsági és generációs szakértő, tréner


Bereczki Enikő 2006 óta foglalkozik fiatal generációkkal. Több hazai és nemzetközi szervezet külső ifjúsági, oktatási szakértője. A Media Hungary-n is egy szakmai rendezvényről jelentkezik be Dublinból, a Citizenship in Digital Era konferencián képviseli hazánkat. Fiatalok, fiatalokkal foglalkozó szakemberek számára tréningeket, kampányokat szervez, képzéseket fejleszt. 2015 óta cégek számára Generation Dilemmas csapatával intergenerációs tréningeket tart, mentorál, kutatásokat végez. Mediátorként szakterülete: a munkahelyi konfliktusok generációs feszültségek mentén. A fiatalabb nemzedékeket testközelből is tanulmányozza, 3 gyerekes édesanyaként, valamint egyetemeken óraadóként. Az ifjúsági és generációs témában népszerű blog, a panpeterstop.blog.hu alapító-szerkesztőjeként szinte az összes ma élő generációról ír, írásai számos fórumon megjelennek.

Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!