Filmes kulisszák a Kondorban

2021.09.17

2021.szeptember 25-én,  11.00-14.30 óra között a Kondor Béla Közösségi Házban Interaktív Filmes napot tartunk. 

A Holofedélzet által biztosított VR szemüvegek segítségével lépj be egy virtuális világba barátaiddal együtt. 

Gyere és vegyél részt a kerekasztal beszélgetésen Eke Angéla színésznővel - 11.00-12.00 óra között.


Eke Angéla Junior Prima díjas színművész, 2013-ban végzett a Színház -és Filmművészeti Egyetem színművész szak - báb szakirányán. Jelenleg is szabadúszó színművészként, bábművészként tevékenykedik. Számtalan repertoáron futó darabban láthatta már a közönség fővárosi és vidéki színházakban egyaránt, továbbá független társulatok darabjaiban, valamint nemzetközi, szakmai színpadokon is megfordult már.Eddigi pályája során több szakmai elismerést is elnyert. 2012-ben saját kísérletű báb-performanszát Belgiumban Luc Vincent Young Talent díjjal jutalmazták. Emellett a 2013-ban, Márkus Sándorral közösen alapított kortárs bábszínházi formációja, a Nylon Group is szintén számos nemzetközi, bábszínházi szakmai fesztiválon jelesen megmutatkozott - az Egyesült Államoktól Svédországig, míg Kazakhsztánban két díjjal is jutalmazták a társulatukat. 2018-ban a Magyar Művészeti Akadémia Ösztöndíját is elnyerte, színházművészeti szekcióban. Ennek keretén belül három éven át saját kutatási terveit valósítja meg.Performerként önálló projektjeivel országos eseményeken is rendszeresen lehetősége nyílik színpadra állni. 2019-ben a Debreceni Virágkarnevál Főnix Stadionban rendezett eseményén 20 ezer ember előtt szerepelhetett.2020 februárjában mutatkozott be első önálló monodrámája Én, Iphigénia címen. A kortárs dokumítoszt Závada Péter írta Angéla személyes élettörténete alapján.Emellett az utóbbi idők egyik kiemelt kezdeményezése volt az Elfog/adsz elnevezésű, saját rendezésű vizuális, nevelési program is - a kirekesztés témakörének fontosságát hangsúlyozva - amelyben Bán Bálint mellett színészként is részt vesz.Olyan televíziós produkciókban is láthatta már a közönség, mint az RTL Klub Apatigris című sorozata, a TV2 Csak show és más semmi, valamint a Love Bistro című produkciói, továbbá a VIASAT3 Celebcella című műsorában is megmérette magát, de gyakran felbukkan a hazai női magazinok hasábjain is.Rendszeresen részt vállal hazai, formabontó művészeti kezdeményezésekben is, emellett kiemelt szerepet tölt be életében a környezettudatosság és a fenntarthatóság témaköre, amelyek nem csupán a magánéletében, de a social média felületein, valamint a közszereplései alkalmával is meghatározók.

Less bele Lakatos Márk "Az Ostrom" díjnyertes filmes produkciójába, próbáld ki a kamerát és írj forgatókönyvet. 12.00-13.00 óra között Márk előadását hallgathatod meg. 

13:00-14:00-óráig kerekasztal beszélgetés Kiss Erika színművésznővel  


Készítsd el saját filmes csapódat a kézműves sarokban. 

Popcornt a kezekbe és szurkolj Te is, nézd meg, hogy ki nyeri a nyári Filmkészítő Pályázat első három helyért járó díjakat.

A program ingyenesen látogatható, amennyiben szeretnél részt venni rajta, kérlek jelezd az alábbi üzenetküldési felületen keresztül. 

A VR játékok miatt van szükség a jelentkezésre. 

Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!